Franskundervisning

Bonjour!


Ønsker du å lære fransk i fritiden? Trenger du et solid grunnlag til bruk i jobbsammenheng eller fordi du skal flytte til et fransktalende land? Eller kanskje du har et barn som har fransk på skolen og som kunne trenge noen timer med en privatlærer for å mestre faget bedre? Eller kanskje barnet klarer seg utmerket på skolen men ønsker å ta fransken et steg videre? Da er du kommet til rett sted!

Noémi Fournier har nærmere 15 års erfaring innen franskundervisning. Hun har regelmessige franskkurs for grupper og enkeltpersoner som ønsker å gå gjennom alle nødvendige trinnene for å ha et godt grunnlag i språket. Der brukes det forskjellige lærebøker og ressurser, og det fokuseres på det muntlige i undervisningen, mens elevene jobber med styrte skriftlige lekser på egen hånd og sammen med læreren.


Noémi har en dynamisk og humørfylt undervisningsstil, og hun forventer like mye av deg som av seg selv. Hun liker å motivere elevene sine til å yte sitt beste, samtidig som hun prøver å gjøre det så lekent som læringsmålene tillater det!

Franskundervisning

Ønsker du lekse- eller skolehjelp til barnet ditt, kan du og barnet velge mellom å ha individuell time med Noémi, eller dele kostnadene (og fordoble moroen!) med noen skolekamerater som kanskje har lyst og/eller behov for det óg. Det finnes ikke noen faste opplegg for hvordan dette gjøres: det er barnets behov som styrer gangen og innholdet.


Vil du lære fransk seriøst med en lærer som gir deg positive utfordringer? Er du klar for å lære og øve regelmessig med læreren, i tillegg til å repetere jevnt og trutt på egen hånd med utenatlæring og lekser som læreren gir deg? Da kan du oppsøke våre franskkurs, som kan tilpasses dine mål og behov. Individuelle språkkurs er en investering som lønner seg læringsmessig hvis du ønsker å oppleve fremskritt kjappere enn når du går i gruppe, der ikke alle lærer like fort.

Opplever du å lære bedre i gruppe? Eller synes du det er gøyere å ha en fast gruppe med gode studiekamerater? Har du en eller flere du kjenner med deg som også har lyst å lære fransk, kan du oppsøke våre franskkurs i gruppe.

Franskundervisning

Så... Er du klar for å lære å si mer enn croissant, pommes frites og je t'aime på fransk?